محل تبلیغات شما
احتمالا الان زمانی است که بر اکثر مطالب از کتاب‌هایتان اشراف دارید چراکه در ماه‌های پایانی کنکور ارشد قرار داریم. در ادامه‌ی این مقاله میخواهیم درباره‌ی جمع‌بندی کنکور ارشد نکاتی را یاد بگیریم پس در ادامه با ما همراه باشید. 
در ابتدا بهتر است بدانیم جمع‌بندی چیست در پاسخ به این سوال باید بگوییم جمع‌بندی کنکور ارشد همه چیز است درواقع جمع‌بندی انسجام دادن به هر آنچه که خوانده‌ایم و مشخص‌کردن تکلیفمان با آنچه نخوانده‌ایم.


روش صحیح جمع بندی به طورکلی شامل دو مرحله‌ی زیر است 

 1: خود آزمایی به شیوه  آزمون دادن
در این روش، شما زمان خود را به دوره های دو یا سه روزه تقسیم می کنید و صبح روز اول را آزمون می‌دهید؛ البته این آزمون باید یک کنکور جامع باشد که بهتر است از سؤالات کنکور سال‌های گذشته بوده و در صورت امکان، شرایط کنکور نیز شبیه‌سازی شود.
 
2: تحلیل آزمون
پس از یک استراحت کوتاه، آزمون خود را سؤال به سؤال(در هر درس) تحلیل کنید  و در یک برگه، مبحث‌هایی از هر درس را که غلط جواب دادهیا نتوانسته‌اید پاسخ دهید، یادداشت کنید.

این روش، مزیت‌های بسیار زیادی دارد که به‌ چندمورد آن اشاره خواهیم کرد:
 
1.  مرور همه مطالب
در یک کنکور استاندارد، اغلب از تمامی مبحث‌ها، دست کم یک سؤال وجود خواهد داشت، و اگر چنین هم نباشد، در چند آزمونی که شما انجام خواهید داد، به طور قطع شما از هر مبحث، دستکم به یک سؤال پاسخ خواهید داد.  درواقع این کار باعث می‌شود که اطلاعات شما در تمامی بحث‌های‌ اختصاصی و عمومی سنجیده شود.

2.  رفع اشکال عمده و عدم اتلاف وقت
در این روش، هر بار که آزمون می‌دهید، بخشی از اشکال‌های شمابرطرف می‌شود و هر بار در مقایسه با دفعه گذشته، آمادگی شما بالاتر می‌رود؛درضمن، چون مطالبی را که می‌دانید، درست پاسخ خواهید داد، دیگر وقتی برای مطالعه آنها سپری نخواهید کرد؛ بنابراین، وقتتان تلف نمی‌شود.
 
3.  تمرین مهارت های آزمون دادن
به طورحتم تا زمانی که در شرایط آزمون های مشابه کنکور قرار نگرفته باشید، متوجه نخواهید بود  که داشتن اطلاعات کافی برای پاسخگویی به سؤال، کافی نیست و باید بامهارت های آزمون دادن، آشنا بوده و آنها را به کار ببندید .این مهارت ها،نیازمند تمرین هستند و تنها راه آموختن آنها، تجربه کردن است. در این روش، شما اینمهارت ها را هر سه روز یک بار تمرین می کنید.
خب تا اینجا درباره‌ی مزیت‌ها نیز مطالبی یاد گرفتیم حالا همانطور که در جریان هستید آزمون ارشد امسال 31 فروردین 98 است و هفته‌ی پایانی نباید مطالب جدید را بیاموزید یعنی اگر مطلب جدیدی مانده که هنوز نتوانسته‌اید حتی برای یکبار به مطالعه آن بپردازید دیگر دست نگه دارید و فعلا سراغ اینگونه مطالب نروید. هدف از دوران جمع بندی تثبیت مطالبی است که تاکنون خوانده اید. این دوران درواقع تنها مرور مجدد نیست و دانشجو باید آنچه را که خوانده است تثبت کند. شاید اینجا با خودتان بگویید که در طول سال هنگام مطالعه هر مطلب تست کنکوری‌اش را هم زده اید ولی واقعیت این است که اگر شما کل مطالبی که قبلا خوانده‌اید را یکبار دیگر مرور کنید و سپس سعی کنید به سوالاتی که قبلا پاسخ داده‌اید مجددا پاسخ دهید مشاهده می‌کنید که در بسیاری از موارد ناکام می‌مانید!


در اینجا نکاتی برای یک جمع بندی عالی در زمان کنکور گفته شده است.

1. سعی کنید از خواندن  منابع متعدد جلوگیری کنید.

همواره در شروع مسیر منابع خود را مشخص نمایید و به آنها اعتماد کنید و مدام خود را درگیر منابعتان نکنید. شما بر اساس سال‌های پیش منابع را مشخص کرده‌اید، بنابراین در مورد منابعی که خوانده‌اید تردید نکنید. 
پس در دوران جمع بندی به هیچ وجه منبعی اضافه نکنید، منبعی را تغییر ندهید و منبعی که قبلا خوانده اید را رها نکنید. چراکه تقریبا در همه دروس یک کتاب اصلی و یک مجموعه خلاصه کفایت می‌کند. در زمان جمع‌بندی نیازی به برگشتن به کتاب اصلی ندارید و باید مدام همان خلاصه هایی که از کتاب دارید دوره کنید. 

۲-  مباحث مهم و پرتکرار را طبق کنکورهای سال های اخیر اولویت‌بندی نمایید.
در دوران جمع‌بندی شما کل کتاب را تقریبا خوانده‌اید و به تمام عناوین آن اشراف دارید بنابراین در این دوران می‌توانید مباحث را اولویت‌بندی کنید چون اصولا کتاب‌ها در فصول‌شان نظمی دارند و انسجام کتاب را حفظ کرده ایم. اما الان خودتان به کتاب مسلط هستید. می‌توانیم مباحث را به شکلی جابجا کنیم که اولویت‌ها حفظ شود تا اگر زمانتان محدود شد اولویت‌های مهم را با خیال راحت خوانده باشید. پس توصیه می‌کنم لیستی از مباحث همه دروس تهیه کنید و آنها را اولیت‌بندی کنید.
3. برنامه ریزی که می‌کنید بر پایه‌ی مبحث محور باشد نه زمان محور
برای اینکه برنامه شما به صورت منسجم باشد، ابتدا مبحث مشخص شده یک درس را بخوانید
بعد سراغ مبحث درس بعدی بروید. اولویت اول همه دروس که تمام شد، دوباره مجدد شروع کنید و مبحث دوم هر درس را به همین شکل بخوانید. یک نکته اینکه، برای مهمترین درس تخصصی گرایش‌تان در کنار جمع‌بندی که برایش انجام می‌دهید، حتما هر روز این درس را مرور کنید.
 ۴-  مباحث را به صورت مرتبط در کنار یکدیگر بخوانید
مباحث را به شکلی بچینید که مباحث مرتبط با هم در کنار هم قرار بگیرند. بعضی از مباحث به هم شبیه یا مرتبط هستند و گاهی سوالات مقایسه‌ای دارند، پس بهتر است که کنار هم جمع بندی شوند و به شکل مقایسه ای خوانده شوند. پس در تهیه لیست مباحث خود در یک درس این موضوع را رعایت کنید. همچنین ممکن است در دروس دیگر هم مباحث مرتبطی وجود داشته باشد که بتوانید این مباحث را کنار هم بگذارید.

5 . هرچه بیشتر تست بزنید به نفعتان است 
تست های ارشد و دکتری آزاد، تست های دکتری سراسری و در درجه آخر بهداشت (دروس مشترک رشته بیوالکتریک) هم حتی کمک کننده هستند. فقط حواستان باشد که اگر سوالی را نتوانستید پاسخ دهید در درجه اول به خودتان نسبت ندهید چون منابع متفاوتی هم دارند. 

هایلایت و خلاصه‌هایتان را بخوانید و مطالب برجسته‌تر و مهم تر را با رنگ دیگری مشخص کنید.  همچنین زمانی که تست کار می‌کنید می‌توانید به نگاه طراح‌ها توجه کنید که دید آن‌ها چگونه است. هر چه هست از منابعی که برای آن مبحث مشخص کرده اید بخوانید و تست هایش را بزنید. برای مخصوصا مباحثی که فرار هستند، به هم شبیه هستند و …یک برگه داشته باشید و تمام نکاتی که به نظرتان می رسد در هفته‌های اخر نیاز دارید که به شکل نکته وار بخوانید را یادداشت کنید. منظور از این کار خلاصه نویسی مجدد نیست! فقط کلیدواژه های مهم یا نکات خیلی فرار تَکرار میکنم کلید واژه و فقط مطالب فرار! مثلا برای یکسری فرمول ها و روش های حل ممکن است مراحلشان را با هم اشتباه کنید . در یک برگه مراحل این دو و چند نکته بسیار فرار دیگر رو یاداشت کنید.
 
جمع‌بندی 

برای جمع بندی کنکور ارشد، شما می توانید به، تست های کنکور های گذشته، آزمون های طبقه بندی، جزوات کنکوری، خلاصه ی نکات و یادداشت ها، جزوات درسی و تست هایی که قبلا به آن ها پاسخ داده اید رجوع کنید. یکی از ابزار های مناسب جمع بندی کنکور ارشد سوالات کنکور های ارشد سال های گذشته است. شباهت تقریبا 70 درصد تیپ سوالات کنکور به سوالات سال های قبل آن دلیل خوبی است که تمرکزتان را روی این بخش زیاد کنید. سعی کنید در هفته‌های پیش رو  تلاش بیشتری را داشته باشید. چراکه مهم تلاش شماست و حرکت شما به سمتی که می خواهید و بس. 

چگونه برای کنکور کارشناسی ارشد آماده شویم و تاثیر معدل در کنکور ارشد

چالش‌ها و راهکارهای پیش‌ روی دانشجویان در کسب علم

تدریس خصوصی، معلم خصوصی، چرا؟

های ,کنکور ,یک ,هم ,مباحث ,آزمون ,جمع بندی ,را به ,کنید و ,کنکور ارشد ,است که

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تیامو همه حرفای نگفته من provexrana diccahooti منتظر ظهور conpoumulto پونی کوچولو انسانی مدرسه اکچوئری Julie's receptions Lenore's blog اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ،عَلَیْكِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُهُ